ElämysMantsi

Ratsastus tallillamme

Tallillamme pääset harrastamaan monipuolisesti osaavien ja mukavien islanninhevostemme kanssa. Tallillamme järjestetään pääsääntöisesti maastoja, mutta myös kenttätunnit onvat mahdollisia. Järjestämme toimintaa myös lapsille minituntien ja erilaisten puuhapäivien muodossa. Koulujen loma-aikoina tarjoamme lisäksi leiritoimintaa.

Rauhallinen maasto: Tämä maasto on tarkoitettu ratsastajille jotka hallitsevan hevosen käynnissä ja ovat käyneet aikaisemmin Tutustuminen islanninhevoseen-tunnin tai omaavat vähäisen aiemman ratsastuskokemuksen. Maastossa askellajeina ovat käynti ja mahdollisesti töltti tai ravi. Saavuthan paikalle vähintään 30 minuuttia ennen maaston alkua. 

Perusmaasto: Tämä maasto on tarkoitettu ratsastajille jotka hallitsevat hevosen töltissä, ravissa ja laukassa. Saavuthan paikalle vähintään 30 minuuttia ennen maaston alkua. 

Reipasmaasto: Tämä maasto on tarkoitettu ratsastajille joilla on runsas kokemus ratsastuksesta ja maastoilusta. Ratsastajan on hallittava hevonen pidemmilläkin laukka ja tölttipätkillä vaativassa maastossa. Saavuthan paikalle vähintään 30 minuuttia ennen maaston alkua. 

                                                                           Tallilla on lainakypäriä ja sadevarusteita.


Ratsastus

Talutusratsastus (0,5-1h)

Tunnin maasto (1h)

Puolentoista tunnin maasto (1.5h)

Kahdentunnin maasto (2h)

Harjaamaan voi tulla niin halutessaan!


Synttäri-, polttari-, juhla- tai muu tapahtuma luonasi

Synttärijuhlat heppatallilla

  • talutusratsastusta/maasto
  • heppapeli/hoitoa
  • sovitusti tarjoilut
  • kysy meitä myös paikanpäälle tapahtumiin tallutusratsastusta antamaan

Senioriryhmä


.